ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

H εταιρία Ν. Χουσεϊν Κ. Παπακωστόπουλος Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2010 με αντικείμενο δραστηριότητας την εμπορία Εργαλείων - Βιομηχανικών ειδών – Φωτοβολταϊκού εξοπλισμού καθώς και την εμπορία Συστημάτων Ασφαλείας. Με το πέρασμα του χρόνου και με την στήριξη των πελατών μας, η εταιρία προχώρησε στην δημιουργία του Apothikarios.gr .

Το Apothikarios.gr είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου. Στην έκθεσή μας μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των προιόντων καθώς και της ποιότητας τους.

Το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας, εγγυάται την ιδανικότερη επίλυση των προβλημάτων των πελατών, για κάθε περίπτωση.

Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε για τους πελάτες μας τις καλύτερες συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρείες, γεγονός που αποτέλεσε και τον καταλύτη της ανάπτυξής μας.

Βασικός στόχος της εταιρείας μας είναι η συνέχιση της εμπιστοσύνης σας καθώς και η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας, σε συνδυασμό με την εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων πάντα με γνώμονα τα οικονομικά δεδομένα σας.