• Επέκταση εγγύησης SMA 0-0,9KVA (στα 10 έτη)
  • Επέκταση εγγύησης SMA 0-0,9KVA (στα 10 έτη)

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

από€210,80 μόνο€202,37 έκπτωση 4% κερδίζετε: €8,43
ΚΩΔΙΚΟΣ
WARSMA0
ΒΑΡΟΣ
0.10 Kg
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
4 έως 7 ημέρες
ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΕΣΩ COURIER Ή ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Επέκταση εγγύησης SMA 0-0,9KVA (στα 10 έτη)

SMA

Το νέο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης της SMA δεν είναι μόνο αξιόπιστο αλλά και ευέλικτο.

Το Apothikarios.gr , συμμεριζόμενο την πρωτόγνωρη πίεση που ασκείται στον εγχώριο κλάδο ηλιακής ενέργειας μετά την επιβολή ελέγχου κίνησης κεφαλαίων και περιορισμών στην αποστολή εμβασμάτων στο εξωτερικό, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει για τη δυνατότητα διάθεσης των επεκτάσεων εγγύησης για τους μετατροπείς ρεύματος της κορυφαίας Γερμανικής εταιρείας SMA, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης μετατροπέων ρεύματος SMA

Το νέο πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης της SMA δεν είναι μόνο αξιόπιστο αλλά και ευέλικτο. Οι εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων μπορούν να το ενσωματώσουν εύκολα στις ήδη προσφερόμενες υπηρεσίες τους, ώστε να διατηρήσουν μακροχρόνια την αφοσίωση των πελατών τους. Οι τελικοί χρήστες διασφαλίζουν με εξαιρετικά χαμηλό κόστος το συνολικό κύκλο ζωής της εκάστοτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. 

Το σημαντικότερο είναι ότι στην επέκταση της εγγύησης δεν υπάρχουν κρυμμένα κόστη. Σε κάθε περίπτωση που απαιτούνται υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, αποστέλλεται συσκευή αντικατάστασης με όλες τις απαραίτητες αναβαθμίσεις από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Μέχρι πότε παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης;

Η δυνατότητα παράτασης της εγγύησης παρέχεται καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της πενταετούς εργοστασιακής εγγύησης. Εάν διαθέτετε ήδη μια ισχύουσα παράταση εγγύησης, μπορείτε να την παρατείνετε εντός των πρώτων δέκα ετών. Οι συσκευές τύπου TLX εξαιρούνται, σε αυτή την περίπτωση η επέκταση εγγύησης είναι εφικτή εντός 18 μηνών από τη διασύνδεση των συσκευών.

Πριν την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε αν πληρείτε τις προδιαγραφές για την επέκταση της εγγύησης