• TIGO MAX MMU + GATEWAY
  • TIGO MAX MMU + GATEWAY

Κάντε κλικ στη φωτογραφία για zoom

μόνο€341,00
ΚΩΔΙΚΟΣ
KD18225
ΒΑΡΟΣ
1.00 Kg
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Κατόπιν Παραγγελίας
ΆΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΕΣΩ COURIER Ή ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ - ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

TIGO MAX MMU + GATEWAY

Tigo Energy

Η μονάδα διαχείρισης  ή  MMU (MaxiManagement Unit) είναι το βασικό εξάρτημα «ο εγκέφαλος» της τεχνολογίας Tigo Energy .  Παρέχει  αλγόριθμο βελτιστοποίησης και έλεγχου για κάθε φωτοβολταϊκό πλαίσιο .  

Χρησιμοποιείται σε οικιακές και εμπορικής κλίμακας φωτοβολταϊκες εγκαταστάσεις, βελτιστοποιεί την απόδοση ισχύος για κάθε ηλιακό πλαίσιο (πάνελ) και διαχειρίζεται την παρακολούθηση των επιδόσεων, παρέχοντας τη δυνατότητα απενεργοποίησης από την υψηλή τάση DC σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή συντήρησης .

Η μονάδα διαχείρισης MMU επικοινωνεί μεταξύ των Maximizers μέσω της πύλης επικοινωνίας (Gateway) και ελέγχει τις διαδικασίες  σε πραγματικό χρόνο αποστέλλοντας τα δεδομένα σε απομακρυσμένο server, ώστε να επιτρέπει σε πολλούς χρήστες (ιδιοκτήτη/ες φωτοβολταϊκης εγκατάστασης) να παρατηρούν και να αλληλεπιδρούν με το σύστημα παρακολούθησης .

1 MMU μπορει να δεχτει εως και 7 Gateways και εως και 360 πανελ. 

Κάθε σύστημα Tigo Energy Maximizer περιλαμβάνει μια μονάδα διαχείρισης MMU για κάθε έργο .Η MMU έχει ενσωματωμένη οθόνη LCD για τον προγραμματισμό και τοπική διαχείριση του κάθε Maximizer της εγκατάστασης .

Στο μπροστινό μέρος της μονάδας διαχείρισης MMU, έχει ενσωματωμένο το πλήκτρο PV-SAFE ™ που παρέχει μοναδικά χαρακτηριστικά βελτιωμένης  ασφαλείας στην φωτοβολταϊκή εγκατάσταση  . Με ένα πάτημα του κόκκινου πλήκτρου (PV-SAFE ™) , από τον ιδιοκτήτη της εγκατάστασης είτε από την πυροσβεστική υπηρεσία μπορεί να απενεργοποιηθεί η τάση εξόδου από κάθε φωτοβολταϊκο πλαίσιο  σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης ή συντήρησης .Ο μηχανισμός αυτός ενεργοποιείται επίσης αυτόματα, εάν γίνει διακόπτη ρεύματος ή κάποιος κλείσει τον γενικό διακόπτη σε έκτακτες ανάγκες 

Η λειτουργία PV-SAFE ™ υπάρχει ενσωματωμένη και στο λογισμικό επιτήρησης και ελέγχου  της εγκατάστασης και μπορεί να ενεργοποιηθεί και απομακρυσμένα από κινητό τηλέφωνο,tablet pc είτε από υπολογιστή με πρόσβαση στο internet .

Βασική σημείωση πριν από κάθε εγκατάσταση [ σε περίπτωση που στην φβ εγκατάσταση δεν υπάρχει σύνδεση στο internet, η διαδικασία ενεργοποίησης θα πρέπει να γίνει από τον εγκαταστάτη.

Σε κάθε νέο σχέδιο εγκατάστασης που θα γίνει μέσω web εφαρμογής [ λογισμικό διαχείρισης ] θα πρέπει στο πρώτο στάδιο των ρυθμίσεων να δηλωθεί ο σειριακός αριθμός της μονάδας διαχείρισης (MMU) και της πύλης επικοινωνίας (Gateway)  και στην συνέχεια οι σειριακοί αριθμοί από τα Maximizers στη θέση που βρίσκεται το καθένα . Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής η μονάδα διαχείρισης γνωρίζει «πλέων» ποιοι σειριακοί αριθμοί (MAC IDs) ανήκουν σε κάθε εγκατάσταση και σε ποια ή ποιες συστοιχίες(string)  ανήκει το κάθε Maximizer.

Πλέων ο εξοπλισμός μπορεί να μεταφερθεί στον χώρο εγκατάστασης και χωρίς την υποστήριξη του Internet διότι έχει προγραμματιστεί από πριν .

Με την σύνδεση της μονάδας διαχείρισης (MMU) στο Internet , τα πρώτα περίπου 20 λεπτά η μονάδα κάνει την απαραίτητη ενημέρωση λογισμικού και ελέγχει για νέες αναβαθμίσεις του προγράμματος  και ταυτόχρονα φορτώνει το σχέδιο της εγκατάστασης

  • Θερμοκρασιακό εύρος λειτουργίας :0°C TO 70°C
  • Διαστάσεις :225.5 X 226 X 125MM
  • Βάρος :1Kg
  • Τάση λειτουργίας :100-240VAC